reede, aprill 21, 2006

 

Brasiillaste soojuse paistel


Täna sõidab külalistemaja ukse ette buss, milles brasiillaste kogukonna esindus Kabulis. Bastien ja Ana Karina tutvustavad meid oma sõpradele ja seejärel vurab buss mööda Kabuli vaatamisväärsusi huvireisile.
Bastieni ja Karinaga saame tuttavaks Herati võõrastemajas, kus kokku ainult kuus tuba ongi. Nad on meeldivad, intelligentsed ja seltskondlikud. Bastien on tõeline töönarkomaan. Karina pärineb rikkast perest ja on harjunud isikliku maja, auto, teenijate ja golfiga. Sellest hoolimata tuleb ta Kabulis suurepäraselt toime, töötades vabatahtliku majanduseksperdina linnaplaneerimise alal.
Peale huvireisi maabume Bastieni ning Karina majja, mida nad jagavad ameerika paariga. Maja teeb mind suisa kadedaks: see on vaikses rajoonis rohelusse uppuv armas ehitis. Minu innukust jahutab ameeriklane Terry, selgitades, kui palju tööd ja raha oli vaja enne kui maja armsa pesa moodi välja hakkas nägema.
Igatahes pugime koka - kes olevat enne töötanud itaalia saatkonnas - valmistatud lasanjet ja ahmime uusi teadmisi meile senitundmatust Brasiiliast.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?