kolmapäev, mai 03, 2006

 

Turu-uuring


Paar päeva tagasi pani brasiillasest sõber Bastiaan kuulutuse kohalikku listi, et otsime maja. Meie üllatuseks saabus eilse päeva jooksul viis pakkumist! Nüüd lippame ringi ja püüame täpsemalt ikkagi aru saada Kabuli kinnisvaraturu hetkeolukorrast.
Täna näeme maja, mis meile mõlemale väga meeldib: maja asub Andrese töökoha lähedal parlamendi ja ülikooli lähedal. See on tegelikult üsna linna piiril; nii on ümbruskond puhta õhuga, roheline, vaikne ja rahulik.
Michael, kes maja meile pakub, peab ootamatult Afganistanist lahkuma juba teisipäeval. Meie jaoks teeb asja keeruliseks see, et majas olev kraam on firma omandus: nii et lisaks mitme kuu üürile peaksime ostma endale ka mööblit, köögivarustust jne.
Maja tundub taas mõttetult suur (all elu- ja söögituba, köök; üleval neli tuba), aga kaalume kohe jagamist teise paariga. Mis meile mõlemale meeldib, on atmosfäär: see on kuidagi lihtne . Maja on meeldivalt korras. Oluline on ka väike, aga hoolitsetud aed. Torkab silma, et aia peal ei ole mingeid okastraate, nagu Kabulis tavaks.
Homme täpsemalt, sest nüüd lähme veel paarile majale pilku heitma,

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?