kolmapäev, juuli 26, 2006

 

Millega on võimalik harjuda?

1. Kohutava palavusega, ca 41 kraadi varjus. Lohutus: meil Kabulis saab veel elada, siin on kuiv kuumus. Kunduzis on aga vilus 50 kraadi ning Jalalabadis õhuniiskus 90%.
2. Sõjaväekopteritega, mis mulle seni vaid Vietnami sõjafilmidest ette tulid. Aeg-ajalt tiirlevad need pea kohal nagu närvilised putukad, mehed kuulipildujate külge klammerdunud. Lohutus: laskma nad seni veel hakanud ei ole.
3. Püssipaukudega sumedas öös. Lohutus: õnneks paugutatakse kaugemal.
4. Pommide ja miinidega - iga hommik toob uudiseid kellegi surmast. Lohutus: aga meie liiklusstatistika on umbes sama kurb. Vaid surmasaamise põhjused on erinevad.
5. Kõikjal vedeleva sõjatehnika jäänustega. Lohutus: soomukid on laste seas populaarne ronimisatraktsioon - turnimispuid neid ju ei ole.
6. Tankisuuruse pidevalt töötava generaatoriga magamistoa seina taga. Linna elekter on pea olematuks kahanenud, nii on pea paks pidevast mürast ja kontides tunda kerget vibratsiooni. Lohutus: aga see-eest oskab väheseid vaikusehetki hinnata.
7. Kahtlase kvaliteediga liha- ja piimatoodetega. Lohutus: aga see-eest missugused puuviljad! Ja need veel vahelduvad vastavalt hooajale. Kevadel alustasime apelsinidega, siis pistsime mangot, nüüd on meloniuputus ning esimesed viinamarjadki valmis.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?