pühapäev, jaanuar 21, 2007

 

Sõidame Indiasse. Või ei sõida?

Astun parajas peomeeleolus lennufirma KamAir kontorisse, et kontrollida üle lennupiletid. On ette tulnud, et reisijad kaovad nimekirjast salapärasel moel ära. Nii on soovitav päev enne lendu asjad üle kontrollida. Afgaani neiu kaob (lennufirmade Kamairi ja Ariana kontorid on vist ainukesed kohad, kus töötavad teenindajatena noored daamid) meie piletitega pikemaks ajaks taharuumidesse. Tagasi tulles seletab ta, et lennuk pühapäeva õhtupoolikul ei välju; lend on tõstetud ümber esmaspäeva hommikule. Ainsa lausega on kogu meie hoolikas puhkuseplaneering segi paisatud.
Juba detsembri alguses leppisime kokku, et peame talvel korrakski Afganistanist välja saama. Otsustasime lähinaabri India - täpsemalt Kerala - kasuks. Tegime internetis ära uurimistöö; broneerisime rannamaja India lõunatipus Trivandrumi lähistel. Ostsime Kamairi piletid Delhisse ja - pärast pikemat hindade-teenuste võrdlust - India odavlennufirma AirDeccan piletid Delhist Trivandrumisse. India-sisese lennu ostmise teeb keeruliseks asjaolu, et firma aksepteerib vaid Indias välja antud krediitkaarte. Andres leidis õnneks Kabulis ühe tuttava hindu, kes meid oma krediitkaardiga hädast välja aitas.
Löödult longin koju tagasi. Andres palub India tuttava uuesti appi, et AirDeccani piletid ümber vahetada. Mina kirjutan Delhi majutuskohta asjaolude muutumisest. Meie 5-päevasest puhkusest mere ääres on saanud sujuvalt neljapäevane, lisaks neli päeva lendudeks. Ja ega ma enne meie puhkusesse uskuma hakka, kui KamAiri lennuk tõesti Kabuli lennuväljalt õhku tõuseb.
PS. Kui ärasõit õnnestub, on Kabuli päevik 29. jaanuarini puhkusel.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?