esmaspäev, veebruar 05, 2007

 

Darwini auhind enesetaputerroristile?

Kabulis liigub välismaalaste seas ringi anekdoot: kui järjekordne enesetaputerrorist paradiisi väravate taha jõuab ja talle tasuks lubatud 40 neitsit nõuab, öeldakse ära. Vabandust, meil on neitsid otsa saanud. Teid, enesetaputerroriste, on liiga palju.
Meid külastab sõber Jean, kes just on jõudnud taasi Lashkar Gah'st, kus ta ajakirjanikke koolitas. Kiidame kooris soojemat ilma - esimese veebruariga sai läbi külm hooaeg ehk Chel-i Buzurg (suur nelikümmend dari k.) ja algas tunduvalt soojem hooaeg Chel-i Khurd (väike nelikümmend dari k.). Loodetavasti peab ilm jätkuvalt traditsioonidest kinni ja me saame nautida elu null kraadi piires.
Muu hulgas räägib Jean loo enesetaputerroristist, kes üritas ebaõnestunult Lashkar Gah's rünnata üht välismaist organisatsiooni. Et hoonesse sisse pääseda, oli ta meisterdanud sildi kirjaga - palun laske mind sisse, tahan uskumatuid tappa - ja näitas seda valvurile, kes juhuslikult oli mitte-kirjaoskaja. Valvur läks silti näitama. Teksti lugenud isik karjatas: lase see mees maha. Valvur tegutses pikemalt mõtlemata ja enesetaputerroristi karjäär sai kiiresti otsa.

Comments: Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?