neljapäev, oktoober 02, 2008

 

Näitus Armastatud Afganistan Tartus


Alates 8. oktoobrist näeb näitust Tartu Ülikooli ajaloo muuseumi Valges saalis. Kui päeviku lugejate hulgas on lugejaid, kes tahaksid avamisele tulla - olete lahkelt oodatud 7. oktoobril kell 17.00 Toomemäele. Avamisel on müügil soodushinnaga raamat; loomulikult saavad soovijad ka autogrammi sisse.
Kui mõni lugeja on ostnud raamatu (see on nüüd müügil) ja tal on märkusi või kommentaare, on need väga teretulnud - olgu siis kommentaaridena või otse mulle meilile saadetuna.
PS1. Pühapäeval, 5. oktoobril, olen Ingrid Peeki külaline Raadio 2 saates Reisipalavik (kell 14-16) ja teisipäeval on juttu raamatust ETV saates OP.

Comments:
tere! lugesin raamatu läbi :) pole kuskil mujal näinud veel, et keegi nii hästi suhtuks afganistanlastesse ja nende kultuuri :) mulle väga meeldis see raamat :) tõesti hästi on kirjutatud :)
suured tänud selle suurepärase kogemuse eest :)
 
Tere! Selline merkantiilne küsimus, et ega äkki raamat poest lähiajal otsa ei saa? Olen Eestist ära, paari kuu pärast plaanin minna
 
Tänan positiivse tagasiside osas - oled esimene arvustaja! Eks neid sõbralikke kirjutajaid ole ikka rohkem, eesti keelde ei ole lihtsalt tõlgitud.
Teise küsimuse osas jään vastuse võlgu - eks raamatut tasapisi ostetakse, aga kui kiiresti just, ei oska kahjuks hetkel prognoosida.
 
selline küsimus veel, et miks ühe pildiallkirja puhul on märgitud, et Ahmad Shah Masoodi eeskujul kantakse sõjamütsi... kui ometigi on pildil tegemist kõige tavalisema pushtu peakattega. või oli Masoodi kui tadzhiki jaoks sel eritähendus?
 
Põhjas loetakse ikkagi Masoodi selle mütsi nö "maaletoojaks" ja tänu temale on see ka väga pop (ka läänlaste seas).
Pushtude oma on suurem, veidi teise kujuga. Ja nagu siit vastusest ka näha, mu kommentaarid on ikkagi Põhja-Afganistani kontekstist lähtuvalt.
 
Kuna olin blogi järjepidev lugeja, siis uusi asju raamat ei pakkunud, aga väga mõnus on käes hoida ikkagi... jõudu edaspidiseks !
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?