kolmapäev, detsember 13, 2006

 

Kabul-Dubai-Amsterdam-Praha-Tallinn-Tartu

Nüüd on see läbi. Olgu kiidetud Jeesus, Allah, ja kõik teised taevased jõud. Oleks teadnud, et nädalaks ajaks Eestisse tulek võtab nii palju energiat, poleks vist reisi ette võtnudki. Alustan teed Kabuli lennujaamast esmaspäeva hommikul kell üksteist ja jõuan koju, Tartusse, teisipäeva õhtul kell kuus.
Kabuli lennujaamas on mingid tehnilised probleemid, nii et lennukid käivad/ ei käi suhteliselt suvaliselt. Pärast kolmetunnist külmetamist lennujaama ootesaalis (välitemperatuuril) afgaanide KamAir õnneks stardib.
Minu kurvastuseks jättis meie peamine lennusõber Chech Airlines ära teisipäevase lennu Dubai-Praha. Lennufirma organiseerib asemele lõigu Dubai-Amsterdam-Praha.
Lennufirma esindaja Mr. Sattari tööpäev Dubai lennujaamas kestab kella viieni. Olen tõsiselt närvis: kas ta mind ikka ära ootab. Meil õnnestub kohtuda kell kaheksa - mr. Sattar osutub kannatlikuks hinduks. Mõned tunnid hiljem selgub, et KLM ei leia mind lennunimekirjast. Viimasel hetkel lastakse mind siiski lennukile. Lend hilineb, nii et Amsterdamis jõuan joosta ühest väravast välja, möllida end lennule ja joosta teisest väravast sisse. Kui jõuan Prahasse, on juba peaaegu tunne nagu oleks koju jõudnud.
Kui ma lõpuks väsimusest ja närvipingest poolsurnuna Tallinna maabun, selgub, et kerge kohver (milles on hambahari ja jõulukingid) on kusagile takerdunud. Ilmselt ei suutnud pagasimehed mu tempoga kaasas käis. Aga usun, et küllap kohvergi saabub. Inshallah.

Comments:
Neil päevil oli meie Andrus kah ju sealkandis käimas. Oleks küsind, oleks ehk tema lennukiga koju saand.
 
Kas said Cheese' kätte?

Jõulunumber on topeltnumber ja imekaunis, läks reedel trükki...

Mis arvad, kas sooviksid järgmisest aastast Cheese foto-kirjasaatjaks hakata? Kuus korda aastas saadaksid fotopäeviku?

Mis arvad mõttest?

Ahto
 
Cheese on kohvris; loodan sõpru Afganistanis rõõmustada.
Soovin õnne uue numbri puhul! Ehk saaks mulle ühe kusagile kõrvale panna...
Olla Cheese'i foto-kirjasaatja oleks mulle suur au (ilma irooniata). Ellu ongi uus rakurss saabunud: võimalus fotograafina ametlikult tööle asuda.
 
Postita kommentaar



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?